fredag 13. november 2015

Hua Hin Laguna


Det er nå 11 år siden vi tok beslutningen om å tilbringe vintrene i Thailand, og skaffet oss et hus her, nærmere bestemt i Hua Hin. Her følger vi jo med på det som skjer hjemme. Jeg leser bl.a. om at: 'Biskopen i Tunsberg bispedømme har fått øresus' der hjemme, så kom ikke å si at ikke vi følger med.

Det beste med å bo her er at vintersporten som starter kl. 10:00 om morgenen hjemme, får vi med oss fra kl. 16:00 her, etter at vi evt. har vært en tur på stranda, og badet i temperaturer mellom: 28º C  og 32º C, (så du slipper dårlig samvittighet hvis du sitter inne og ser sport i strålende vintervær der hjemme.)   Vannet er ikke like fint og klart alltid. Det hender at det kommer endel planter og søppel drivende, men stort sett er det et par dager, så er det brukbart igjen.

Vi har avisene tilgjengelig på PC'en, og det vi vil av norsk TV tilgjengelig, selv om det ikke er så mye TV titting.

Selv med pensjonist lønn, lar det seg gjøre å leve med: Hushjelp en gang i uka, en Gartner som vanner hver dag, og restaurantbesøk med middag på kvelden. (Forsøker å variere da.) Og er vi på stranda er jo varm lunch inkludert der. "Vi har våre favoritter."

I år har vi kjøpt en skinnsofa til, som du ser, så selv med besøk, kan Engelsk Premier League bivånes av flere med brukbar sitteplass og med nedfellbart Kinosete.

Det koseligste er jo når familien kommer på besøk fra Norge, og vi er så heldige at det har vi fått hvert eneste år.  Et lite Paradis, som jeg vantro hadde ledd himmelhøyt av, hvis noen hadde fortalt meg for 15 år siden.  Tvi, tvi..........  Vi koser oss !!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar