tirsdag 3. november 2015

Noen river og noen bygger.


Vi har bestandig kjørt ned Soi 77, når vi skulle til stranda. Og på venstre side av nedkjøringen har det vært to store butikker med nips og thailandske gjenstander. Alt fra krukker og bilder, til forførende gudinne figurer. Nå er begge borte, ja, bygningene altså. Revet siden i våres. På den andre siden av Soi'en var det en brudesalong, og Cafe77.  Og, jamen er ikke de også revet. Da dropper jeg hele bryllupet !!

Men, noe nytt kommer det jo også. Oppover i Soi 102 er det stor aktivitet. Her har vi fått en ny 7-Eleven. Rett ved siden av butikken vi brukte å kjøpe vann i, (det var før vi fikk 3 automater hvor vi kan kjøpe vann i gata. 2 store dunker for 7 baht. (kr. 1,65))

Det er jo kjempekjekt. Nå kan jeg fylle på Thai-telefonen min der, uten å måtte kjøre mot kjøreretningen til 7-Eleven i Petchasem road.

Ikke like bra for ham vi kjøpte vann av før, selvfølgelig. Gartneren vår på den andre siden av Soi 102, sier at hun kanskje ikke lever neste år, for han som eier tomta har sagt opp avtalen. Han skal også bygge leiligheter på den tomta, for nå mener han det er sååååå bruk for flere leiligheter, nå når BluePort kommer rett nede i gata !!!!  Ja, alt endrer seg. Thailandske myndigheter (militære), vil jo føre stranda tilbake til slik den var for 15 år siden, så da var det jo ikke så mange vestlige turister !!! men de sier jo at de vil at flere turister må komme. Men de bør dra tiul den andre siden av Bangkok bukta, på Pattaya siden. Men vi har det kjempefint !!!!!

1 kommentar:

  1. Det lyder da godt med en 7elleven, men ikke så godt med strandene, jeg ved ikke hvad Millitæret tænker på, de tænker nok slet ikke, de skulle spørge turisterne
    Knuss Annie

    SvarSlett